2009. március 25., szerda

Horváth Éva már férjhez mehet - olyan jól sikerült a vacsorája


A mai Vacsoracsatát leginkább a férfi nézők várták, mivel bepillantást nyerhettek egy szépségkirálynő lakásába.

Éva minimalista stílusú lakása helyett a vendégek egy barbi baba rezidenciát vártak. Azt hitték a tűsarkúban topogó szépségkirálynő egy rózsaszín csilivili palotában él és nem egy harmonikus, meleg színvilágú otthonban.

A Cool tévé műsorvezetője elhatározta, ha nem is főztjével, de külsejével mindenkit levesz a lábáról, így tökéletes sminkben és egy bombasztikus ruhában nyitott ajtót vendégeinek. Terve sikerült, mert miután megpillantották a fiúk Éva csinos lábait, úgy elolvadtak, hogy még a zsíros kenyérre is azt mondták volna, ez egy igazi gasztronómiai remekmű.

A welcome drink-ként felszolgált, saját készítésű koktélja mindenkinek ízlett, éppúgy, mint az előétele (Sajtfondu).

A főételként szervírozott wellington bélszín is remek választás volt Éva részéről, mivel olyan finomra sütötte, hogy a Fókusz műsorvezetője, Anikó mind a tíz ujját megnyalta utána.

A desszertre azonban senki sem figyelt, csak pik-pak megették, mivel az örök mókamester megint alakított.

„Várjatok meg, csak kimegyek a mosdóba” címszó alatt, András bement Éva fürdőszobájába, levette ruháit, teleengedte a kádat vízzel és elkezdett fürdeni. Először senkinek sem tűnt fel, hogy nincs ott a tréfamester, de miután már a folyóson is állt a víz, a házigazda benézett a fürdőbe.

Mikor meglátta, hogy egy kicsi, szőrős ember fekszik a kádjában, jajveszékelve kiabált a többieknek, akik csapot-papot és a desszertet otthagyva rohantak a fürdőszobába.

A vizes kaland ellenére az este mégis jó kedvvel zárult és Anikó közölte Évával, olyan jól főz, hogy már férjhez mehet.

A pontokon is látszik, hogy a vendégek elégedettek voltak Éva főztjével, mivel Nóri 8-at, András 9-et, Sanyi és Anikó pedig 10-10 pontot adtak neki. Összesen 37 pontja van.

Éva pontjai jelenleg a második helyhez elegendőek. Vajon Nóra és Sanyi képesek lesznek megelőzni pontjaikkal?




Forrás: vacsoracsata.tv

A vacsorareceptjei ITT találhatóak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése