2009. március 11., szerda

Jáksót megszánták a vendégei


Laci saját bevallása szerint egyáltalán nem tud főzni, ezért a vendégek izgatottan és félve várták a ma esti Vacsoracsatát.

Az étlap láttán mindenki hangos nevetésben tört ki, mert a menüsor ízvilága erőteljes diszharmóniát mutatott.

A gondok azonban nem itt kezdődtek, hanem már a vásárlásnál. Laci egy bevásárlóközpontban próbálta beszerezni a hozzávalókat, de már akkor érződött, hogy nem sok köze volt eddig a főzéshez. Nem találta a sót, a paprikát és a vöröshagymát is a húsoknál kereste.

Amikor nagy nehezen megtalálta a paprikát, kétségbeesett, ugyanis arra nem számított, hogy többfélét is tartanak a boltban. A többi vásárló azonban mindig kisegítette a mi Lacinkat. Sikerült leszólítania az egyetlen boltban tartózkodó külföldit is, így tőle kérdezte meg, melyik a konyak a hatalmas alkoholválasztékból.

A kasszánál szanaszét gurultak a nagy műgonddal összeválogatott krumplik, de legalább a jégkrém nem olvadt el, mert azt már a hozzávalók keresése során elnyalta. A bevásárlás után kocsiba pattant, ahol – Sári Évi tegnapi dalát idézve – izmos kockahasát is megcsodálhatták a tévénézők, Laci ugyanis a kamerák előtt cserélt pólót.

De nemcsak a hozzávalók megtalálása ment nehezen a házigazdának, hanem a kicsomagolásuk is. A majonéz csavaros kupakját inkább késsel vágta le, a rákkoktél dobozát pedig szabályosan meggyilkolta, miközben ki akarta bontani.

A teríték – Rózsa György szavaival élve – nem volt hivalkodó, és puritán egyszerűségről tett tanúbizonyságot a szalvéta gyanánt összehajtogatott kéztörlő is. Ám a humora szerencsére egész este végigkísérte a showmant.

Rózsa György a tegnapi Vacsoracsatában elmesélte, hogy a Kapcsoltam című televíziós vetélkedőben egyszer azzal tréfálták meg a kollégái, hogy víz helyett vodkát töltöttek a poharába, amibe ő élő adásban jóízűen belekortyolt. Laci természetesen nem hagyhatta ki, hogy harminc év után ne süsse el újra az egykori poént, és négy vízzel teli pohár mellé egy vodkásat is odakészített a műsorvezetőnek, aki ismét beugrott a csőbe.

Az értékeléskor Csomor Csilla 4, Rózsa György 5, Szuper Levente 6, Sári Évi 7 pontot adott a vendéglátásért. Igy Jáksó László a 22 pontjával valószínúleg beállította a Vacsoracsata negatív rekordját



Forrás: vacsoracsata.tv


A vacsora receptjei ITT találhatóak

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése