2009. március 13., péntek

Rózsa György megúszta


A műsorvezető biztosra ment: egyszerű, de minőségi és közkedvelt ételeket tett az asztalra.

Rózsa György izgatottan várta a pénteket, amikor végre fakanalat ragadhatott a kezébe. A virslin kívül még sosem főzött semmit, ezért úgy döntött, hogy biztosra megy: egyszerű, ugyanakkor minőségi és közkedvelt ételeket tett az asztalra.

Komótosan, de ügyesen mozgott a konyhában, és profi módon szelte a sárgarépát. Amikor a vendégek megérkeztek, csak ámultak a csodaszép ház láttán. Még jobban meglepődtek, amikor egy frakkba öltözött, fess úriember fogadta őket, aki nem volt más, mint a házigazda. Rózsa Gyuri ugyanis Jáksó Lacinak szerette volna megmutatni, milyen is az igazi, vendégszerető fogadtatás.

Rózsa György ma esti teljesítményét Évi 9, Levente és Laci 8-8, Csilla pedig 7 ponttal jutalmazta, ami összesen 32-t tesz ki. Mindenki elégedett volt mindennel, csak azt hiányolták, hogy Gyuri nem igazán csillogtatta meg a főzőtehetségét.

A társaság a jóízű beszélgetés után megkapta az utolsó fogást is, mégpedig a végeredményt. Jáksó Laci 5. helyezésén senki sem lepődött meg, csakúgy, mint Csomor Csilla aranyérmén.

A kis csapat annyira összeszokott a hét során, hogy Gyuri elárulta: egészen biztosan lesz folytatása a jó hangulatú estéknek, de az is száz százalék, hogy nem ő lesz a szakács.



Forrás: vacsoracsata.tv

A vacsora receptjei ITT találhatóak

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése