2009. március 27., péntek

Bárdosi a lelke mélyén még gyerek


Sanyi gyermeki énjével teljesen levette lábáról Marsi Anikót.

Ha azt mondjuk Bárdosi Sándor, mindenkinek egy erős férfi jut eszébe, nem pedig egy köténykében flangáló konyhatündér. Pedig Sanyi szakácsnak sem rossz, állítja Marsi Anikó.

Az olimpiai bajnokunk úgy döntött, bebizonyítja mindenkinek, egy férfi is lehet jó szakács, sőt, néha még a nőket is lekörözheti főzőtudományával.

Sándortól vendégei csak egy rántottát vagy lecsót vártak, nem pedig egy olyan háromfogásos remekművet, amit eléjük tálalt.

Igaz, néha elanyátlanodott a konyhában, de a Fókusz népszerű műsorvezetője rögtön segített neki. Anikó elárulta, Sándor olyan, mint egy kisfiú és az ő Vilikéjét juttatja eszébe.

Az előételként (Fürj eszencialeves) felszolgált leves mindenkinek ízlett, azonban a főételtől (Sült fürjmellek vadrizzsel és vadgomba szósszal) Éva majdnem megfulladt. Mivel a fürjben apró pici csontok voltak, ami közül az egyik megakadt az elismert modell torkán.

A desszertre jobban lett és a bőséges cukortartalom ellenére duzzogva elfogyasztotta a guszta finomságot. Azonban elárulta, nagyon rosszul esett neki, hogy házigazdája nem vette figyelembe az ételkészítésnél, hogy ő nem eszik cukrot.

Éva haragja a pontozásnál is látszott, mivel csak 8 pontot adott Sándornak, míg András és Nóra 9-et, Anikó pedig 10-et. Összesen 36 pontja van, amivel a dobogó harmadik helyére került.




Forrás: vacsoracsata.tv


A vacsora receptjei ITT találhatóak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése